Anne Thurison: Fødselsforberedelse

Jeg underviser Flow, Blid Yoga, Gravid- og Efterfødselsyoga samt Fødselsforberedelse.
Jeg oplevede selv stor glæde og gavn af yogaen under graviditet og fødsel samt i tiden efter fødslen af vores to piger. Mit store ønske er, at kunne være med til at støtte op om og hjælpe til, via yogaen, at kvinder får den bedste oplevelse i tiden, før, under og efter fødslen. Jeg er samtidig uddannet Doula eller fødselshjælper, hvilket er med til, at give mig en god ballast i min yogaundervisning af kvinder før og efter fødslen.
“ (Anne Thurison, www.livingyoganaestved.dk/undervisere)

På retreatet Naturlig fødsels- og familieforberedelse får I den store fornøjelse af at være sammen med Anne i godt 5 timer. Det bliver en fødselsforberedende workshop for jer som par med afsæt i yogaen og den aktive fødsel. 

Workshoppen kommer til at indeholde:

  • Rebozo
  • Akupressur
  • Ve- og fødestillinger
  • Fødslens faser
  • Naturlig og medicinsk smertelindring
  • Vejrtrækning

Det kommer til handle om jer som par og den unikke oplevelse, I skal have. Der er fokus på den aktive fødsel og hvordan kroppen bedst understøttes i de forskellige faser. Samtidig skabes der et rum, hvor I som par kommer tæt på hinanden og oplever jeres nye liv helt tæt på. Det bliver en intens og sjælfuld oplevelse, der skal være med til at forberede jer på den fantastiske oplevelse en fødsel er.

Anne er også særligt god til at inddrage den fødendes partner, så denne finder ud af, præcis hvor vigtig han eller hun er.

anne thurison

Anne Thurison er indehaver af Living Yoga i Næstved og uddannet Doula. 
Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men underviser nu i yoga og fødselsforberedelse. De sidste 5 år har Anne arbejdet fuldtid med yoga og formidling af viden og erfaringer til kommende og nye mødre.
Anne har en 200-timers Hatha yoga uddannelse fra Sattva Yoga i 2011, samt en Gravid- og Efterfødselsyoga uddannelse fra Yogini Yoga, København.