Handelsbetingelser for Room For Living

Tilmelding

Tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende og kan kun ske gennem websitet www.roomforliving.dk eller ved at sende en e-mail til kontakt@roomforliving.dk.

Alle tilmeldinger bekræftes via e-mail. 

Betaling

Betaling skal ske ved tilmelding. Faktura fremsendes efter tilmeldingsformularen er udfyldt. Der betales som udgangspunkt arrangementets fulde beløb.
Der betales med bankoverførsel til: 

Reg: 5068
Konto: 1475989

Tilmelding er ikke bindende før betaling er modtaget. I modtager bekræftelse på e-mail, når betalingen er modtaget. Der kan gå op til 48 timer. 

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms (25%). 

Fortrydelsesret/afbestilling

Efter modtagelse af bekræftelsesmail, har du 14 dages fortrydelsesret. Du vil blive trukket et administrationsgebyr på 200 DKK. 

– Ved afbestilling frem til 30 dage før arrangementets afholdelse, vil 50% af prisen blive refunderet.
– Ved afbestilling mindre end 30 dage før arrangementets afholdelse vil prisen ikke blive refunderet. 

Afbud og afbestilling skal sendes skriftligt til kontakt@roomforliving.dk og er gældende fra den dato, det er Room For Living i hænde. Det er muligt at overdrage billetter til andre personer. Kontakt os på kontakt@roomforliving.dk for at aftale nærmere. 

Deltagerinformation

Efter tilmelding fremsendes e-mail med praktiske oplysninger om arrangementet. Det kan være mødested, -tid, pakkeliste mv. Hvis der er lang tid til arrangementets afholdelse, kan der gå længere tid, før du modtager informationsmail.

Du bedes gennemgå det fremsendte materiale og straks give os besked, hvis der skulle være fejl eller uoverensstemmelser. 

Forbehold for ændringer

Room For Living tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser, indhold, pris samt eventuelle trykfejl. 

Aflysning

Room For Living forbeholder sig ret til at aflyse arrangementer. Det kan f.eks. være ved for få tilmeldinger, ændrede retningslinjer for Covid-19 eller lignende årsager.
Ved aflysning tilbyder vi naturligvis en plads på det førstkommende tilsvarende arrangement. Såfremt det ikke ønskes, refunderes jeres betaling.  

Eventuelle udgifter i forbindelse med transport mv. refunderes ikke af Room For Living. 

Deltageres ansvar

Du skal rette dig efter gældende regler og anvisninger givet af oplægsholdere, og andre, som har forbindelse med arrangementets afholdelse. Tilsidesættes disse forpligtelser i væsentlig grad, kan vi udelukke dig fra fortsat deltagelse eller forhindre at du påbegynder arrangementet. I sådanne tilfælde finder ingen refundering sted, og ekstra udgifter påhviler dig. 

Ansvar for private ejendele i forhold til skader og tab påhviler deltageren og Room For Living kan ikke drages til ansvar for dette. 

Deltagelse i Room For Livings arrangementer foregår på eget ansvar og risiko, og du er derfor selv ansvarlig for at have en forsikring der dækker de aktiviteter du deltager i, samt dækker i tilfælde af, at du er skyld i andres tilskadekomst eller tab. 

Oplysning om reklamation og klagemuligheder

Er du utilfreds med en vare eller tjenesteydelse købt hos Room For Living, bedes du kontakte os på e-mail: kontakt@roomforliving.dk

Eventuel reklamation skal være os i hænde senest 30 dage efter arrangementets afholdelse. 

Klager kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk